Donnerstag, 30. Oktober 2014

Schlemmen in İstanbul

Çemberlitaş, Divan Yolu Caddesi: Kabak Karnıyarık, İzmir-Köfte, Adana Kebap.
Beyoğlu, İstiklal Caddesi: Caffè latte. Sarıyer, Hisar Üstü Nispetiye Caddesi: Ezogelin Çorbası.
Galata, Şahkapısı Sokak: Çoban Salatası, Yoğurt, Etli Yaprak Sarması, Köfte.
Sirkeci, Vezir Cami Çıkmazı: Mercimek Çorbası, Antep Ezmesi, Yoğurtlu Kuzu, Tavuk Pirzola.
Eminönü, Galata Köprüsü: Balık Ekmek. Beyazıt, Kapalı Çarşı: Tam Şekerli Kahve.
Büyük Ada, Gülistan Caddesi: Antep Ezmesi, Tabouleh, Roka, Palamut.
Kadıköy: Portulak, Ezmesi, Kuzu Şiş.
Sultan Ahmed, Grande Cafe: Tartelöt, Çay.

Kommentare:

O. Bolat hat gesagt…

Offf ne iştah açıcı resimler :)

Kath rin hat gesagt…

Oh, das sieht alles sehr lecker aus.

LG kathrin

Louisette hat gesagt…

Lovely fotos , greeting from Belgium